Uutisia

Tänään otettiin kauden ensimmäinen voitto, kun FC HaPa kaatui Ahvenisjärven kentällä lukemin 3-0. Ensimmäisellä puoliajalla Polla pelasi paremmin ja loi paikkoja, mutta epäonnistuneet vedot ja HaPan maalivahdin torjunnat pitivät numerot nollassa. Vastustaja sai myös yrittää rankkarista kerran, mutta veto meni onneksi maalin yli.
Pollan kolmannessa pelissä vastaan astui alkukauden kolmella tappiolla aloittanut Iku 2. Ennakkoon ottelusta odotettiin tasaista vääntöä, mutta kuinkas kävikään.
Pollan kauden ensimmäinen peli potkaistiin käyntiin Hervannassa Ahvenisjärven kentällä ja vastaan asettui jälleen tuttu joukkue viimekaudelta, eli FC Rellu.
Kaukajärven kentällä nähtiin kiihkeä kamppailu kahden tasaväkisen joukkueen välillä. Pollan tappion kannalta ratkaisevaksi tekijäksi nousi vastustajan parempi juoksuvoima, varsinkin toisella puoliajalla.
Tiistain pimenevässä illassa vastaan asettui IkU2, jonka Polla kohtasi jo aikaisemmin menestyksekkäästi 0-2 voitolla Kilvakkalan perunapellolla. Messukylän samettinen tekonurmi sopikin paremmin pallopäille, sillä vastustajalle ei paljoa armoa annettu.
Rellu vei kauden ensimmäisen kohtaamisen numeroin 4-0, mutta tänään Polla sai maukkaan revanssin! Edellisestä kolmesta pelistä on näin ollen nyt kerätty 4 pistettä.
Voitosta voittoon? (27.5.2017)
23.5. Polla oli saapunut Messukylän tummenevaan iltaan voitto alla ja itsetunto oli oletettavasti astetta korkeammalla kuin aikaisemmin. Vastaan asettui suuren ja mahtavan Ilveksen nelosjoukkue joka koostui isoista ja vahvoista jääkiekon pelaajista, mutta tämä ei Pollaa pelottanut...
Pollan kesä alkoi (20.5.2017)
Parin tappion jälkeen Polla pääsi viimein avaamaan kauden pistepottinsa...
Paranemaan päin (25.4.2017)
Kauden ensimmäinen kotipeli pelattiin kylmänä maanantai-iltana Ikurissa...
Kausi avattu! (24.4.2017)
Kauteen lähdettiin tänä vuonna sankoin joukoin.
Kauden ehkä parhaalla joukkuesuorituksella tähän asti Ballheads otti neljä pistettä ja lähtee viimeiseen turnaukseen putoamisviivan yläpuolella.
Ensin kaatuivat Bambit numeroin 4-0 (1-0), ja toisessa pelissä AC Kohmelo 7-3 (2-1).
Pisteen makuun hyvällä nousulla jälkimmäisessä pelissä ja ekassa annettiin reilu vastus sarjajohtajalle, siinä tämän päivän saldo.
Tuska kasvaa Ballheadseilla kun nyt on pelattu neljä kohtuullisen hyvää peliä peräkkäin, mutta palkintoa aherruksesta ei vain kuulu:(
Toinen turnaus Raholassa toi jälleen kaksi tappiota, mutta peli-ilme oli kuitenkin paljon parempi kuin avausviikonloppuna.