Uutisia

Daltoneilla vahvistunut HirPy näytti mitä parempi juoksunopeus ja kunto merkitsevät...
Sateen viilentämällä Kaupin ykkösellä pelattu häntäpään taisto päättyi lopulta tasan, vaikka Polla johti hetken jo parilla maalilla...
Kansallisen ylpeytemme, Huuhkajien tyylillä, nappasi Polla avausvoittonsa tällä sarjakaudella. Syöttöpeli oli jälleen kerran luokatonta, ja hyökkäykset aivan liian hätäisiä, mutta niin vain pinnat saatiin kotio muutaman pelaajan hyvän suorittamisen ansiosta.
Käsittämättömän munaton esitys koko Polla-poppoolta ylimmästä kärjestä aina maalivahtiin saakka, vaikka vastustajan manageri oli hommannut peräti helikopterin ottelupalloa tuomaan ja henkeä paikallistaistoon herättämään.
Toissavuoden pronssi ja viime vuoden voitto ei tainneet olla sattumaa... 13 joukkuetta lähti titteliä tällä kertaa tavoittelemaan, mutta Pallopäiden sitkeys, kokemus ja verraton joukkuehenki olivat valttia.
Vieraiden tehokas vastaiskupeli ratkaisi, mutta jossiteltavaa jäi rutkasti tuloksen osalta.
1. minuutilla 1-0 ja 20 minuutin kohdalla 4-0. Siltikään Pollan pelihuumori ei täysin kadonnut, ja loppupeli väännettiin varsin tasaisesti.
Olisivat olleet äidit ylpeitä pojistaan, mikäli olisivat nähneet! Reipas ja rehti kutosen vääntö käytiin äitienpäivän iltana hämyisessa Kaupissa. Lukemat olisivat voineet olla mitä vain tyyliin 1-0, 1-1, 2-1,1-2, mutta tällä kertaa näin.
Sarjakauden avauspeli oli enimmäkseen Pollan hallintaa, mutta laukausten laatu, vastustajan tehokkuus harvoissa paikoissaan ja vihulaisen molgen muutama komea koppi aiheuttivat kauden ensimmäisen pistemenetyksen.
Muutama harjoituspeli pelattu, ja rinki kesälle lukkoon lyöty. 27 pelaajan voimin lähdetään parantamaan viime kaudesta, ja se ei voi olla vaikeaa.
Siellä juotiin, uitiin, saunottiin ja pelattiin! Käänteisessä järjestyksessa, tietenkin. Sekä äänestettiin paras Ballhead menneeltä kaudelta sun muuta.
Siinäpä ne tärkeimmät. Tiukille tosin otti, koska oltiin tosiaan tappiolla avausottelussa Vierasjoukkue/2:tta vastaan 1-3 vielä 10 minuuttia ennen täyttä aikaa.
Hyvin saatiin laitettua kampoihin taas kovalle porukalle, mutta niin vain Real Mesidz niisti jälleen kerran täydet pinnat.
Tappio ja voitto (9.2.2013)
Tuomari-Rifet (53v) nöyryytti muutaman kerran oikein urakalla Ballheadsin boyseja, ja FLFC vei pinnat lukemin 4-1 ensimmäisestä ottelusta. Ihan ok esitys sinänsä, ja jälleen kerran vastasimme itse ottelun avausmaalista.
Vai liekö sitten iän tuomaa aamuvelttoutta? Varhainen sunnuntai-aamu ja todella pirteästi pelannut NiPa oli paha yhdistelmä haluttoman ja munattoman näköiselle Polla-porukalle. Lukemat 0-8 kertovat kaiken oleellisen tästä kertakaikkisen surkeasta esityksestä, joka kuitenkin herätti porukkaa niin, että toinen peli sarjakärki KP-07:a oli jo paljon parempaa taistelua.