Uutisia

Ei aukea voittotili tänä kesänä näemmä millään... Hyvästä (Harrin) alusta huolimatta tämäkin täysin voitettavissa ollut matsi onnistuttiin sössimään, kun unohdettiin miten tätä peliä oikeasti pelataan...
Ei kestäneet edes Pollan nopeimmat pakit Lamminpään Pallopeli Projektin (kyllä, ei kijroitusvihre) tuulennopeiden hyökkääjien vauhdissa, vaan taululle lyötiin tylyt 9-1 -lukemat.
Pronssin, ja kahden peräkkäisen mestaruuden jälkeen Pallopäät joutuivat tyytymään kakkossijaan, kun n.10 vuotta keski-iältään nuorempi, ja MM-kisoissakin neljän parhaan joukkoon yltänyt FC Kumi vei finaalin jännittävien vaiheiden jälkeen.
...vaan tappio tuli lukemin 4-1 (2-1). Polla kuitenkin hienokseltaan hallitsi peliä, ja voitti laukaukset suunnilleen lukemin 20-10, mutta kun ei niin ei. Älkääpä sitten ihmetelkö, jos joku päivä Tampereella sataa ketsuppia; Pollan pullo on silloin vaan auennut/räjähtänyt.
Pelin alku näytti hyvältä ja Polla järjestikin muutaman hyvän paikan, mutta pallo ei vaan mennyt maaliin millään. Peli oli melko tasaista, tai pikemminkin tasaisen sekavaa, puolin ja toisin.
Jaskon vahvistamana puolustus kesti numerollisesti suht'hyvin avausjakson (0-1), mutta tehokärjen siirto omalle paikalleen hyökkäykseen ei tuonut toivottua tulosta (tasoitusta), vaan vihulainen kiitti lisääntyneestä tilasta ja iski taululle lopulta tylyhköt lukemat.
Tampere African Stars latoi taululle todella komeat 8-0 -lukemat heikosti liikkunutta ja syötellyttä FC Pollaa vastaan. Keltään ei onnistunut juuri mikään, mutta joukkue osoitti huomattavaa kehitystä häviämisen taidossa!
Ei tarjonnut hirvittävästi jalkapalloilullisia hienouksia aamupäivä Menkalassa, vaan suht' tasaisen perus -kutosen väännön jossa pisteet tasattiin aika ansaitusti.
Muutamasta puolustuksen virheestä hyvällä prosentilla rankaissut TahVe/2 vei pisteet 4-3 -lukemin (3-0), vaikka Polla nousikin hienosti toisella jaksolla taistelemaan. Jasko maalasi kuitenkin tänään vain kaksi ja Harri yhden, kun rimat paukkui ja vihulaisen veskari teki useita huippupelastuksia Pallopäiden haistaessa veren ottelun loppuhetkillä...
Yllättävän valmiilta näytti Pallopäiden peli yksien reenien, ja vajaalla miehistöllä pelatun reenipelin jälkeen. Porukka sai aikaan niin nättejä syöttökuvioita välillä, että ihan vesi kielellähän tässä odottaa sarjapelien alkua.
No kyllähän sen kaikki arvasikin jo siitä, että herrasmies-palkinto muka Harrille ja tsemppari-pysti Jaskolle... Hih hih. Kaikki muuhan siinä olikin ihan mahdollista, ja ns. suuremmissa ympyröissä moneen kertaan tapahtunutta.
NiPalle hävittiin 3-6 (taas kerran), mutta kauden vihoviimeinen (Pesähessut) voitettiin ankaran väännön jälkeen 4-3. Panosta Ballheadsin pelureilla ei enää juurikaan ollut, ja se näkyi pienenä lepsuiluna puolustussuuntaan (mistä veskari-Toni antoi kuulua :D), mutta toisaalta astetta rennompana ja mielikuvituksekkaampana hyökkäämisenä. Mutta ihan mainio kausi Polla-poppoolta, kaiken kaikkiaan!
Haaveet kaatuu (16.2.2014)
Corehart taisteli ilman vaihtomiehiä hienosti, mutta kaatui lopulta konkariosaston päättäväisyyden ansiosta 4-2. Kuuden pisteen ottelussa vahvistuksia hankkinut Dynamo oli selkeästi parempi maalein 6-1.
Sarjataulukkoa liikaa tuijottavat vedonlyöjät ympäri maailmaa kärsivät varmasti hirveät tappiot B-sarjan tasaisuuden ja yllätyksellisyyden vuoksi. Pahasti vajaamiehisen, vain kentällisen ukkoja paikalle saaneen FLFC:n Ballheads selätti helposti 7-1, mutta nuori, suurilukuinen ja aggressivisesti koko kentän alueelta prässännyt Bambit vei pinnat 6-3 -lukemin.
Hessut hassuteltiin nurin ns. normipelillä, eli ajoittain kurittomalla esityksellä, joka sai Tonin maalissa välillä hikeentymään niin verbaalisesti kuin fyysisestikin... Sarjakärki PeePeetä vastaan sen sijaan allekirjoittanut näki PARASTA BALLHEADSIÄ IKINÄ, kun joukkue puolusti kivenkovan ja huippuyhtenäisen vastustajan täysin aseettomaksi ja oli itseasiassa lähempänä voittoa kuin tappiota.