Uutisia

Uusi vuosi alkoi selkeällä tappiolla PeePee:lle lukemin 13-2. Pallopäiden peli oli ihan sekaisin pelin ensimmäisellä puoliajalla, johtuen varmaan osittain siitäkin, että vastustaja teki lyhyessä ajassa paljon maaleja.
Puolustus onkin paras hyökkäys? Kuin terrierit sukassa (tai eräs ent. pelaaja; Juhana...! (Berg)) vastustajissaan kiinni pysynyt ja toisaalta terävästi vastahyökkäyksiin lähtenyt Ballheads-ryhmä yllätti asiantuntijoiden sarjan kärkipäähän povaamat, A-sarjaan "ranskalaisen visiitin" tehneet FC Dynamon ja Corehartin maalein 2-1 ja 7-3.
Vähän sekavaa peliä, huolimatonta puolustamista mutta toisaalta sangen päättäväistä ja voitontahtoista ilmettä tarjoili Ballheads 1. pelikierroksella...
Ei-niin-tiukkaa puolustamista, mutta nättejä syöttökuvioita, hyvää liikettä ja mainiota pallonhallintaa meiltä viime talven A-sarjan hopeajoukkuetta vastaan.
Höntsättiin ja vedeltiin perinteiset rankut... Parhaat pelaajat palkittiin, sanottiin sananen siitä sun tästä, jatkettiin hallituksen mandaattia tulevalle vuodelle, saunottiin ja juotiin.
Hankalaksi vastustajaksi meille osoittautui sarjan jumbona koko kauden majaillut HaPa, joka vei toistamiseen mukaansa täyden pistepotin ja nousi taulukossakin ohitse. Merkittävämpi Polla-uutinen tälle päivämäärälle kuitenkin on, että seuran kaikkien aikojen toiseksi kovin maalitykki ja pitkäaikainen puheenjohtaja Antti "Ana" Kaskimies ilmoitti pelin olevan viimeisensä (ainakin nuorten sarjoissa?)...
"Vähän tiukempi vastus" annettiin kuin Hirsilän nurmella alkukaudella, mutta pahus vieköön kun ei saatu palloa reppuun millään! Joka tapauksessa joukkueelta vihdoin lähes ehjä 90min esitys, jossa ei siltikään mielestäni oltu millään tavalla kykyjemme ylärajoilla, lähelläkään...!
Niinhän siinä taas kävi, että kun hallinnasta huolimatta ei saada palloa pömpeliin, niin vastustaja lopulta rankaisee. (kadehdittavan!) hyvähenkinen porukka Roxbury JK sinnitteli köysissä roikkuen 1.puoliajan loppuun Pollan suorastaan Parseloonamaisessa pyörityksessä ja käänsi pelin täysin päälaelleen toisella jaksolla...
Ilmeisesti usko sarjanousuun oli mennyt Goljateilta? kun saapuivat paikalle Kaukajärvelle alkuun vain yhdeksällä miehellä. Yksi herrasmies tuli lisää apuun, mutta lopulta nuo pelasivat samaisella yhdeksällä kun yksi vielä nilkutti laidalle...
Vastustajan vähälukuisen porukan takia pelistä tuli vain perjantai-illan puolitosissaanhöntsyt. (Saishan noi pelit toki olla hieman aikaisemmin kuin klo 20.)
Vastustaja ACE oli liikkeellä vähän pienemmällä rosterilla, joten edellisen pelin kaltaiseen pyöritykseen ei Polla tällä kertaa joutunut, jonkinlaiseen karuselliin kuitenkin.
Kaupin muovilla tiukka taisto, Soholla lopussa yksi vaihde enemmän.
Kerrankin vähemmän turhaa melua laidalla ja kentällä. Tämän seurauksena keskittyminen itse asiaan eli peliin toi tänään selvän voiton AC Darrasta Kaupin hämyisellä ja tuulisella kentällä.
Ilman mainittavaa urheilullista menestystä jäi Pollan miehet Maken ja veljensä suofutisjoukkueessa, mutta helvatan hauskaa oli jälleen kerran. Hyrynsalmen paikallisessa sisarukset Heikkinen päättivät yhdistää seuraavaksi kaudeksi voimansa, ja niinpä sekasarjan ylivoimaisena ennakkosuosikkina onkin 2014 "Pölhöt Tikrut".
Kehnohkosti sujunut alkukausi jatkui Ikurin sametilla tutuissa merkeissä. Puolustus hieman vuosi, eikä kunnollista, järkevää syöttöpeliä saatu aikaan ennenkuin vihulainen väsähti/antoi siimaa... Kohtuullinen loppurynnistys antoi kuitenkin hyvät fiilikset odottaa parempaa loppukautta!