Piste iin päälle

12.1.2013

Ihan oikein kokonainen piste saatiin vaivoistamme vuoden ensimmäisestä turneesta. Avausottelussa sarjakärki KP-07 laitettiin hienosti ahtaalle, ja johdettiin vielä 3 minuuttia ennen loppua, mutta tuurin ja perus-Pollamaisen "voiton pelkäämisen" myötä jäi pelkkä luu käteen, kun vihu niittasi voittomaalin (3-4) 5 sekuntia ennen loppusummeria.

Jälkimmäinen matsi ulkomaalaispitoista, ja fiksusti nimettyä Vierasjoukkue/2:sta vastaan oli ehkä tahmeinta Ballheadsia aikoihin, ja niinpä jäi siitäkin voitto saamatta 2-2 tasapelin myötä. Jos jotain positiivista pitää tästä lauantaista keksiä, voitaneen mainita kaikkien kolmen Antin esitys: Palomaan huikea soolomaali KP:tä vastaan, Anan älykäs ja rauhallinen peli molemmissa otteluissa (teki myös 2-1 osuman Vieraita vastaan) sekä Haritonovin "Antin" otteet. Enon pinnat menivätkin ensimmäiselle ja viimeiselle. Noh, Toni oli maalissa myös huikea varsinkin avausottelussa, ja korkkasi myöskin vuoden 2013 kivestorjuntatilaston. Siitä on hyvä jatkaa?

Talven ainoat pyhäpelit seuraavaksi 27.1. Vastassa aamukymmeneltä 1.kierroksen lopettavassa ottelussa keskikastin NiPa, ja toisessa (taas!) sarjakärki KP-07. Oisko revanssin paikka?