Aamuseisokki Ballheadsin tapaan, osa XXX

27.1.2013

Vai liekö sitten iän tuomaa aamuvelttoutta? Varhainen sunnuntai-aamu ja todella pirteästi pelannut NiPa oli paha yhdistelmä haluttoman ja munattoman näköiselle Polla-porukalle. Lukemat 0-8 kertovat kaiken oleellisen tästä kertakaikkisen surkeasta esityksestä, joka kuitenkin herätti porukkaa niin, että toinen peli sarjakärki KP-07:a oli jo paljon parempaa taistelua.

Se riitti kunniallisiin 1-3 -tappiolukemiin Harrin tehdessä joukkueen viikonlopun ainoan maalin röyhkeällä riistollaan. Enon pinnoja en ekasta pelistä muista enkä haluakaan muistaa, kun taas toisen parhaana mainittiin Toni, joka pakotti vihulaisen ampumaan tolppiin ja ylärimaan varmaan kymmenkunta kertaa... ;) Jälkimmäisessä pelissä yritys ja henki oli kuitenkin parasta A-luokkaa, ja niinpä tästä päivästä jäi jos ei hyvä, niin ainakin ei-paskan maku suuhun.

Seuraavat pelit vähän sopivampaan aikaan lauantai-iltapäivällä 9.2. Vastassa (yllättäen) sarjan kärkipäässä viihtyvä FLFC ja jumbojengi FC HaPa. Luulisi, että hyvällä pelillä pisteitäkin ropisisi.