FC Polla - FC Potku 4-4 :Raikas ilta Kaupissa

10.6.2013

Sateen viilentämällä Kaupin ykkösellä pelattu häntäpään taisto päättyi lopulta tasan, vaikka Polla johti hetken jo parilla maalilla...

Alku näytti lupaavalta kun palloa kierrätettiin hyvin ja johtoon päästiin jo kolmannella minuutilla Jaskon maalatessa kesän nopeimman onnistuneen syöttökuvion päätteeksi tilanteeksi 1-0. Muutamia tilanteita kulmista ja muutenkin saatiin tämän jälkeen, mutta kesken hyvänolon tunteen vastustaja iski pelin tasoihin.
Uudestaan johtoon päästiin kun ekan maalin tehnyt Jasko pujotteli päätyrajalta syöttöpaikkaan ja Harrin kudissa oli sen verran voimaa, että osittaisesta torjunnasta huolimatta pallo päätyi verkkoon. Sitkeä ja nopea vastustaja tasoitti kuitenkin kohta kulmasta puolustuksen nukahdettua.
Toka puoliaika alkoi Pollalta sekavammin kuin ensimmäinen, mutta Jaskon ja Janin maaleilla tilanteeksi saatiin kuitenkin 4-2 ja homma alkoi jo näyttää hyvältä... 
Toisin kuitenkin kävi kun vastustaja alkoi puhkoa nopeilla hyökkäyksillä Pollan linjoja, kavennus 4-3 tuli kuitenkin taas huonosti puolustetusta kulmasta ja Tonin suusta alkoi kuulua ärräpäitä ja aiheesta.
Tämän jälkeen sivussaseisojan silmiin alkoikin näyttää, että Potkun tasoitus on vain ajan kysymys ja sieltä se myös sitten lopulta tulikin.Tämän jälkeenkin vastustaja onnistui mm. vielä ryssimään yhden 3-0 hyökkäyksen kun Pollan alakerran jalat eivät riittäneet juoksukisassa.
Näinollen piste oli Pollalle saavutus, ainakin jos ajattelee miten pelin loppua kohti mentiin.  Vähän samanlaista on ollut usean pelin lopussa, ehkä jotain muutosta johonkin suuntaan voisi hakea silloin kun alkaa näyttää, että peli kääntyy? 

Parhaana "palkittiin" Jasko, jonka tehot olisivat yksistäänkin voineet riittää jonkun toisen pelin voittoon. Muista mainittakoon Joona, joka oli monesti hyvin rakentamassa hyökkäyksiä sekä maalin mieheen tehneet Harri ja Jani!  

Seuraavana onkin sitten vuorossa kesän ainoa nurtsipeli Hirsilässä 26.6. Sitä ennen voipi ihmiset käydä myös Kaukajärvellä höntsäämässä, siellä kun on ollut vähän hiljaista viime aikoina!  (Rapsa by Ana)