Harjoituspelit pakettiin alkukauden osalta, joukkue on nyt kasassa

19.11.2014

Hyökkäys on paras puolustus, siltä näyttää teema tällä hetkellä kun ensimmäiset puolikilpailulliset ottelut on saatu pulkkaan...

Harjoituspelien satoa; Ensimmäinen FC UltraMansea vastaan pelattu harjoituspeli Hervannassa kulki Ballhedsien tahdissa ja selvästi (12-5), sillä meillä oli homma  jo järjestelmällisempää ihan siitäkin syystä, että koitos oli vastustajan ensimmäinen kerta yhdessä. Lisäksi saivat maalinsa koko pelin ajaksi vahvistuksen raportin tekijästä:) Tämä
siksi, että vastustaja sai näin pari ehjää kentällistä peliin...
Tämänpäiväinen Pirkkahallin 3/4 kentällä!?! pelattu harjoitusrupeama olikin sitten jotain aivan muuta kun vastustaja FC Futarit oli jo useasti Raholan isolla kentällä treenaannut ja liikkui inhottavan hyvin saaden ylivoimatilanteita aikaan solkenaan. Vastustajan liike sai meikäläiset useasti hukkaamaan omat miehensä ja verkko soi useasti.
Tosin tällä kertaa Ballheads heilutti verkkoja vielä enemmän, useasti ihan siitä syystä, että ylös oli jäänyt joku jolle pallo saatiin toimitettua ja näin syntyi ylivoimahyökkäys tai läpiajo. Toki muutama hyvä kuviokin joukkoon mahtui, ihan pakostakin, kun lukemat pelin päättyessä olivat paljon puhuvat 14-12 Ballheadseille.
Puolustuksellisesti on siis vähän petrattavaa, nyt näyttää siltä, että maaleja tällä ryhmällä tulee syntymään paljon!
Paikalla Pirkkahallissa oli sormivammaista Tonia lukuunottamatta kaikki joukkueseen valitut pelaajat, seikka joka ehkä hieman haittasi meillä kunnon pelirytmin löytymistä, eikä näin saatu peliin luotua "rauhallisempia" vaiheita vaan mentiin Raholatyyliin samalla vaihteella koko ajan.
Jaskolta oli hyvä veto printata ketjut usealle paperille kaikkien nähtäväksi ja vaihtoruletti toimikin tästä syystä hyvin selkeästi. 

Tästä eteenpäin meillä on vielä huomisen ja ensi viikon salivuorot ennen sarjan alkua ensi viikon lopussa. Hiotaan vielä vähän kuntoa ja kuvioita, niin joukkue on kypsä saavuttelemaan paikkaa A-uringossa!