Ballheads aloitti sarjan Raholassa, pisteitä menetettiin

29.11.2014

Sarjakauden avauksessa oli täysi pistepotti tarjottimella, mutta osasta luovuttiin helpolla.

Sarjakausi saatiin alkuun ilman tappioita, mutta hieman karvas maku molemmasta pelistä jäi. Teemana oli, että max kahdella takaiskulla selvitään turnauksesta ja se olikin hyvin lähellä.
Ekassa pelissä Corehart pelasi keskustan kautta laitoihin paljon tilanteita, mutta tehottomasti, tasoituksensa saivat toisella puoliajalla Ballheadsin vaihdon jälkeisestä tilanteesta kun hetken oli epäselvää kuka on kenenkin mies. Pelissä mentiin liikaa pitkillä avauksilla, ehkä siksi kun vastustajan peli siihen pakotti? Syöttöjen tarkkuudessa oli rutkasti parantamisen varaa, pistetään tuo osittain sen piikkiin, että toisten pelityyli ja vahvuudet eivät olleet vielä tiedossa. Jälkikäteen ajatellen tämä oli(kin) se vaikeampi peli, mutta sanotaan, että noin fiftysixtyprosenteilla olisi meille se sixty mennyt... Seppo M tuomarina väläytti pelissä hyväksymällä ohi menneen laukauksen ensin maaliksi, mutta jyrkän protestoinnin jälkeen muutti mielensä:)
Toisen pelin alku näytti jo, että ihan samanlainen peli ei ole tulossa kun päästiin syöttelemään rauhallisemmin ja IsoR näytti olevan hasardivalmis alakerrassa. Parin maalin johtoon päästiin ekalla puoliajalla melko nopeasti ja vähällä vaivalla, joten näytti tulevan helppo rupeama.
Toinen puoliaika muutti kuitenkin kaiken kun useasta varmasta tekopaikasta ei maaleja tehty ja kunniakkaasti vääntänyt IsoR onnistui kiusaamaan loppuun asti. Ehdottomasti huonompi peli turneessa meiltä vastustajan taitotasoon nähden, mutta kun kerran ennakkoluulottomasti Isot Ärrät painoivat koko ajan nopeasti ylös, niin lasketaan se heidän kunniaksi.

Pelien parhaat tänään Toni ekasta (mm. torjuttu pitkä rankkari) ja Jasko tuplamaaleillaan jälkimmäisestä. Muuten melko tasaista ja se varmasti poikii jatkossa...

Ensi viikolla pidetään taukoa salitouhuista kun koulun vuoroa ole, toimintavinkkinä siis
huomiset ja keskiviikon Kaukajärven höntsyt. Viimeksi oli ollut kuulemma keskiviikkonakin 8 vs 8 ja tyhjä kenttä...