Hurlumheiturnaus Raholassa, syyskauden eka tappio ja sarjan eka voitto

13.12.2014

Lauantaiaamu avattiin turnauksella, jossa nähtiin erittäin hyvää peliä, nimittäin ekalta vastustajalta...

Ekassa pelissä oltiin täydellisiä vastaantulijoita kun HaPa on näköjään koonnut nousua varten yhtenäisen ja hyvän porukan! Harvoin harrasteessa näkee läpeensä noin laadukasta joukkuetta. Numerot pelistä ehkä vähän liian suuret, vastustaja itsekin myönsi heillä olleen alussa hieman onneakin. Pelin parasta ei valittu, sillä nyt ei menty sillä tutulla "maalivahti oli joukkueen paras kun tuli niin s-nasti tukkaan"-valinnalla.

Toisen pelin odotettiin olevan helpompi ja siltä se näyttikin alun perusteella eli saatiin ekalla puoliajalla reilu johto aikaan. Tauon jälkeen lähdettiin sitten peliin liian leppoisasti ja jossain vaiheessa NiPa oli jo kaventanut tilanteeksi 4-6. Lähtivät sitten tästä tilanteesta vielä rohkeammin hakemaan ratkaisuja nostamalla molken ylös koko ajan ja tämä kostautuikin muutamaan kertaan kun maali oli tyhjänä, joten näin saatiin onneksi kuitattua edellisen pelin häpeällistä maalisuhdetta hieman parempaan suuntaan kun lopuksi taululla tai ainakin papereissa olivat loppulukemat 4-12 Ballheadsille.

Kauden viimeisen pelinsä pelannut Jasko (4 maalia) valittiin pelin parhaaksi, miestä odottaa nyt piitkä tauko tulevan olkapääleikkauksen takia, onnea toipumiseen! 

Jälkimmäisen pelin parasta antia oli, että nyt useat pelaajat pääsivät tilastoihin eikä sitä enää tämän jälkeen tarvitse jännittää;) Pelin komeimpia suorituksia oli varmasti mv-Tonin tykitys yläpesään omalta maalilta ja tilastoihinkin saatiin taas uusi nimi Miken hyödynnettyä maalivahdin rohkea nousun. Karrin 4 maalisyöttöä ja Harrin kolme maalia mainittakoon myös.

Ensi viikolla on vielä Kaarilan salivuoro, mutta sitten tulee joulun ja uuden vuoden tauko 2 viikkoa, tälle ajalle voitaisiin yrittää hakea yhtä hajavuoroa esim. Pirkkahallista, jos halukkuutta ja vuoroa löytyy!