Pallopäät ry, Polla ja Ballheads toivottavat kaikille hyvää joulua ja erityisen hyvää uutta vuotta!

23.12.2014

Pallopäät joulutauolla, pitkä kolmen viikon tauko (futsal) antaa voimia, vaikka sitten käydä silloin tällöin väistelemässä Kaukajärven helikoptereita.

Joskus on juhlan aika ja joskus ei, nyt sitten ilmeisesti ei kun aikuis- ja melkein aikuisliikunnan mahdollisuuksia rajoitetaan. 
No joo, läpi vuoden toimintaa ja vieroitusoireista huolimatta kai se sitten on pidettävä jonkun verran taukoa:) 

Pakkasta/loskaa pelkäämättä kuitenkin porukkaa käy ulkona K-järvellä normaaliajoin ke ja su, Tapaninpäivän perinteisestä sessiosta oli viimeksi puhetta, mutta vaatinee viestintää tuonnempana, jotta väkeä paikalle tulee, korvan taakse siis...
 

Uutta vuotta odotellaan seuran puolesta jännittyneenä, kolmenkymmenen peräkkäisen aikuisten kilpasarjakauden jälkeen nyt on tultu siihen tilanteeseen, että tarvitaan reippaasti uutta porukkaa ja vastuunottajia, jotta homma saadaan jatkumaan riittävän uskottavalla tasolla.  Puolet porukasta arviolta olisi jatkamassa, hommaan vaikuttaa myös kakkosen eli nykyisen Pappojen ratkaisut ensi kauden suhteen. Ilmottautuminen ko. sarjoihin on onneksi vasta helmikuun loppuun mennessä, joten aikaa on vielä, mutta nopeasti se menee.