Numerollisesti tiukkaa Raholassa vuoden ekassa turneessa

11.1.2015

Tasaista lukemien puolesta, mutta molemmat pelit oltiin takaa-ajoasemassa ilman todellista uhkaa vastustajille...

Uusi vuosi lähti käyntiin futsalin osalta hieman mollivoittoisesti kun Raholasta poistuttiin kahden pelin jälkeen ilman pisteitä. 

Ensimmäisessä pelissä Kotarit Juniors liikutteli varmanoloisesti ja rakenteli peliä järjestelmällisesti, mutta ei kuitenkaan päässyt varsinaisiin ylivoimahyökkäyksiin montaakaan kertaa. Ratkaisuvaiheissa tulleet maalinsa saivat hieman halvalla mm. kaukovedon pompusta ja järjettömän alakerran vaihtoon menon takia. Ehdottomasti se parempi peli tämänpäiväisistä, sillä nyt kuitenkin yritettiin rakentaa tilanteita, joita sitten tulikin useita. Hieman paremmalla munkilla piste tai jopa enemmän olisi voinut tulla... Lopputulos 3-4 ja tauolla 1-2.

Jälkimmäisessä pelissä alku meni heti ns, vihkoon ja ProLa karkasi jo ekalla puoliajalla
(3-0). Kunnon kiriä ei saatu aikaan, mutta toinen puoliaika meni kuitenkin meille 2-1, joten otetaan vaikka siitä hieman uskoa seuraaviin peleihin.  
 

Toiselle puoliajalle lähdettiin pitkien avausten peliin, johon vastustaja myös lähti mukaan, vastustaja ehti kuitenkin hyvin puolustamaan vaikka kaksi miestä ohitettiinkin heitolla, toisessa pelissä tuli kyllä vähemmän oikeita maalipaikkoja kuin ekassa pelissä. Oli muutenkin vähän erityyppiset vastustajat tänään, Kotarien peli oli ehkä helpommin luettavissa ja ProLa tuli vähän enemmän improvisoiden. 


Ekasta pelistä Tonille maalissa kunniaa ja toisesta pelistä maalin tehneelle ja kaksinkamppailuissa taistelleelle Tuomakselle. Rapsan tekijä nostaa lisäksi Karrin ja Harrin ainakin ensimmäisen pelin perusteella framille. Päivän maalitykki oli vastustaja kahdella omalla maalillaan.

Parin viikon päästä lauantaina jatketaan pisteiden metsästystä, tiukkaa se on nyt alkuun ollut, mutta kyllä se täysosumaturnaus on vielä tulossa, uskotaan niin.