Ballheads haki vuoden ensimmäiset pisteet kaksijakoisessa turnauksessa

8.2.2015

Turha(uttava) tasuri ja helpottava voitto tuloksena sunnuntain Raholan aamupäivästä

Aamun pelistä ensimmäinen (Iso-R) tehtiin itselle vaikeaksi ihan vain lopettamalla järkevä pelaaminen toisen puoliajan 4-2 johtotilanteessa. Ylempänä pelanneet (ei kaikki) antoivat suosiolla helpot syöttösuunnat ja liian kovan vastuun "oikeasta puolustamisesta" kahdelle alimmalle. Tästä johtuen palloa ei saatu alhaalta siivottua tarpeeksi pitkälle, että tilanne olisi välillä rauhoittunut. Kaikki kunnia vastustajan liukkaille pelaajille, mutta pelissä menetettiin kuitenkin ne kaksi pistettä, eikä voitettu pistettä.

Jälkimmäisestä Corehart-pelistä odotettiin hankalampaa, mutta 1,5 kentällisellä pelannut Corehart ei tainnut jaksaa ja tempo oli näin sopivampi Ballheadseille. 
Ballheads oli selvästi sisuuntunut edellisen pelin pistemenetyksestä ja taistelutahto näkyi, vaikka homma ei aina niin järjestelmällistä ollutkaan. Tässä pelissä kävi kerrankin niin, että vastustaja teki niitä virheitä väsyessään...

Pasi V, joka sai käskyn luukulle ja Karri nostettiin ekasta pelistä esiin Ballheadseistä,
myöskin joukkueessa avausmaalinsa tehnyt Markus ansaitsee maininnan. Jasko myöskin, sillä lieneekö ollut eka peli ikinä, jossa tehtiin +3 maalia, joista Jasko EI tehnyt yhtään:)
Jälkimmäisestä pelistä raporttihenkilö nostaa esiin Miken, Jaskon ja Antti P:n, jotka kaikki maalasivat pelissä kahdesti. Myös Pasi V maalissa ja koko porukka puolusti selvästi paremmin tässä pelissä verrattuna ensimmäiseen.

Valoa tunnelin päässä vai ollaanko jo lähempänä sitä toista päätä, mene ja tiedä, mutta
toivottavasti mennään jälkimmäisen pelin joukkuetsemppauksella kahteen jäljellä olevaan turnaukseen. Pisteiden puolesta on nyt hieman helpompi hengittää, mutta kun mikään ei näissä sarjoissa ole varmaa, niin voittoJA tarvitaan vielä!! 

Seuraava turnaus onkin sitten vasta tasan kuukauden päästä, joten salivuoroilla ja
Kaukajärven höntsyillä mennään, ellei sitten tule inspiraatiota ja halukkuutta pelata
harjoitusottelua (futsal).