Loppuun asti riittää jännitettävää...

8.3.2015

Paremman toisen pelin vastapainoksi, Ballheads suoritti todellisen sukelluksen siinä päivän tärkeämmässä pelissä.

Syytetäänkö taas Kaarilan "miljöötä" vai mitä, mutta eka peli NiPaa vastaan pelattiin juuri niin hölmösti kuin olla ja voi. Koko pakka yrittää mennä ylös koko ajan ja miehiä jää vapaaksi kun tulee epätietoisuus omasta positiosta. Vähämiehinen vastustaja kyllä käytti oikein tehokkaasti nuo sekoilut hyväkseen tutun ikikiusaajan Pirin johdolla.  
Mitään muutoksia ei tehty, vaikka homma oli nähtävissä. Rapsan tekijän mielestä myös kentällisten valinnassa ei oltu löydetty tasapainoa, ja tietyssä vaiheessa ehkä tiivistäminen olisi saattanut olla aiheellista. Juoksukilpailupeli ei ole meidän peliä, jos ei tasoero ole huomattava meidän hyväksi.
Toiseen peliin tehtiin pelillinen muutos eli pyrittiin kaikki pysymään pallon alla ja iskettiin vastaiskuilla takaisin, tämä vaikeuttikin HaPan peliä, kun ekan kohtaamisen tapaan eivät päässeet kiusaamaan juoksuvoimallaan meitä puhki. Joitain muutoksia tuli myös alakerran pareihin, joka vahvisti meitä kun alempana oli taistelupalloihin kykenevää ja fiksusti ylöspäin pelaavampaa porukkaa. Tästä pelistä voikin ottaa jotain mukaan viimeiseen turnaukseen, sama puolustusasenne hitusen rohkeammalla hyökkäyksellä tuonee pisteitä?
Makuasia on keitä turnauksen peleistä esille nostaisi, mutta Jasko ja Karri mainittiin hyvistä otteistaan ensimmäisestä pelistä ja jälkimmäisestä Antti P ansaitusti.

Salivuorot torstaisin jatkuvat vielä kahdella seuraavalla viikolla eli kun sarja päättyy 22.3, niin salissa ei enää käydä. Katseet käännetään pikkuhiljaa kesää kohden ja huhtikuun ekan viikonlopun Varalan kokoontumiseen.  
Sitä ennen, hoidelkaa nyt ajoissa futsalin loppumaksut pois, niin ei tarvitse rähjätä!