Vauhdikas alku kaudelle Hervannassa

27.4.2015

Pollan kesän ensimmäisiä maaleja ei tarvinnut odottaa kauaa, tämän jälkeen maalia kohti tulevia laukauksia ei taidettu nähdä enempää...

Pollan toisiinsa vielä tutustuva joukkue pelasi hyvän ensimmäisen puolituntisen, alku
näyttikin erittäin lupaavalta kun Miken ja Janin maaleilla siirryttiin helpohkosti 2-0 johtoon jo 6 min kohdalla. Tämän jälkeen peli jatkui tasaisena puoliajan loppupuolelle kunnes TKT 2 heitti toviksi kokeneempaa kaartia kentälle ja sai peliä enemmän ja enemmän haltuunsa. Ekan puoliajan lopulla alkoi myös selvästi näkyä pientä väsymystä, joka toi virheitä mukanaan. Tauolle poistuttiin 1-2 johtotilanteessa.
Toinen puoliaika sujui aikalailla samaan tyyliin kuin ekan loppu eli kotijoukkue jauhoi ja Polla sinnitteli kotijoukkueen 52 min tasoituksen jälkeen pitkään tasalukemissa, mutta kovin montaa hyökkäystä ja varsinkaan laukauksia ei saatu aikaiseksi. Väsymistä ja virheitä tuli, mutta asenne säilyi kuitenkin hyvänä.
TKT:n ansaittu, mutta harmittava 3-2 voittomaali tuli 82 min kohdalla huonosta purusta ja loppunumerot 4-2 syntyivät ottelun viimeisestä tilanteesta ennen vihellystä kun Polla nosti porukkaa ylös tasoitusta hakiessaan. 
Tämän päivän tasaisesta porukasta nostellaan esiin ensiesiintymisensä maalissa tehnyt Mikko A sekä puolustus noin yleisesti. Keskikenttä ja yläkerta saisi hyvän arvosanan, jos taso olisi ollut ekan 30 min luokkaa pidempään.

Pientä viilausta ja tuosta on hyvä jatkaa, ensimmäisestä koko joukkueen yhteisestä ottelusta tässä vasta oli kysymys.