Taas luu käteen hyvästä taistelusta huolimatta

2.9.2015

Sohon SS-miehet olivatten näet parempia lukemin 0-1 loppuhetkien pikkaisen kiistanalaisen rankkarin ansiosta.

Maalinteon ollessa tervanjuontia ei monasti auta hyvä tsemppikään pinnojen makuun. Matsi kun oli erittäin tasainen vääntö keskikastin porukkaa vastaan, ja olisi voinut toki päättyä toisinkin päin. Nyt vain kävi niin, että vihulaisen yksi sinänsä ansiokkaasti pelaamaan ja haastamaan koko ajan pyrkinyt nuori kaveri sai palkintonsa viisi minuuttua ennen loppua tultuaan rikotuksi rankkarialueella. Tai no, ei saanut kyllä itse vetää karoja sisään, vaan kapteenihahmo (en muista, oliko nauhaa käsivarressa tai kellä oli) hoiti homman mallikkaasti. (ehkä karman laki toimi, koska yritti kalastella rankkaria kerran ekalla jaksolla...)

Pollan parhaimmistoa olivat keskikentän tuho/teho -duo Ville&Tuomas, ehkä eniten Pollan rikotuin pelaaja miesmuistiin eli Mike sekä Enonkin pinnat maalissa saanut Toni. Puolustus toimi kokonaisuudessaan niin hyvin, ettei kukaan joutunut toimimaan sen kummemmin palokuntana ja kunniamainintojen kerääjänä.

Päitä pystyyn vaikka tärkillä. On näitä ketsuppipulloilmiöitä nähty ennenkin. Viimeisissä peleissä vastassa muut hännänhuiput, joten raavitaan niistä tämän porukan jo ajat sitten moraalisesti ansaitsemat voitot! (rap-artistina Make)