Kaukajärven aurinko paistoi

12.9.2015

FC Polla saalisti viimein sen kauan kaivatun voiton Ilveksen valkoisien kustannuksella

Mukavan aurinkoinen sää helli paikalle tulleita Kaukajärven lauantain aamupäivässä.

Ekan puoliajan Tuomaksen kulmasta puskeman johdon jälkeen Polla lähti melko luottavaisena toiselle puoliajalle, mutta kun eroa ei saatu tehtyä enempää, niin Ilves Valkoinen onnistui jakson puolivälissä tasoittamaan pelin alakerran miettiessä tilanteessa paitsiota.
Pieni Deja Vu- fiilis hiipi taas hetkeksi porukan mieliin, mutta kun melko nopeasti jakson puolivälin hujakoilla päästiin kulmasta Anan maalilla 2-1 johtoon, niin usko taas palasi ja porukasta huomasi, että tällä kertaa tästä ei enää päästetä irti, vaan haetaan nyt se voitto pois kuleksimasta...
Lopullisesti vastustajan selkärangan katkaisi 3-1 maalilla Mike, joka lopussa hyödynsi Ilveksen puolustuksen sekoilun päässen siirtämään pallon tyhjiin. Hyvä maali, kiva maali ja näin.

Pasi V maalissa valitteli pelin jälkeen vähäistä työmäärää, ja useasta teknisesti näppärästä kaverista huolimatta vastustajasta jäikin vähän vaisu kuva, toki nytkin pelasivat vähillä miehillä/pojilla, mutta keskikentän hallinnan lisäksi tehoja puuttui ja puolustus on varmaan isompien kaverien kanssa monesti pulassa, niinkuin nytkin kulmissa.

Jumbofinaali hoidettiin siis lopulta kotiin 3-1 numeroin, sarjasijoitusta ei enää voi huonontaa eikä parantaa, mutta kun nyt alkuun on päästy, niin antaa mennä vaan. Viimeiseen peliin voidaan mennä ilman pakkovoiton painetta hakemaan lisää samanlaista tulosta.

Rap-miehen korvien ohi meni Enon päivän parhaiden valinnat, mutta pistetään nyt koko porukan piikkiin ansaitusti tällä kertaa. (Rap by Ana)