Futsalsarja käyntiin Raholassa lauantaina

28.11.2015

Tampereen harrasteen ylimpien sarjojen kovuus ei tullut yllättäen, ensimmäinen turnaus toi avausvoiton ja -tappion.

Ballheads aloitti sarjan pelaamalla kauden avauksessa laadukasta Corehartia vastaan, aluksi näytti että taitava vastustaja vie pelin helposti ja murskaten, mutta mukavasti saatiin vähistä hyökkäyksistä muutama maali ja päädyttiin ihan siedettäviin lukemiin 3-6 (1-3).
Komeimmat maalit toki menivät Corehartille joka pommitti neljä torjuttavaksi mahdotonta yläpesää pakin harhauttamisen jälkeen. Toiseen peliin täytyykin sitten keksiä joku nerokas puolustusniksi ettei noihin mennä.

Jälkimmäisessä pelissä FC Jalkakynä tuli ensimmäistä kertaa vastaan ja melko nopeasti tuli selväksi, että meillä on hyvät saumat pärjätä pelissä. Nuori ja liikkuva porukka, mutta selvästi vähemmällä henk.koht taitotasolla varustettu kuin avausvastustaja.
Ensimmäiseen kymppiin saatiin jo moninkertaisesti enemmän hyvin pelattuja maalipaikkoja kuin ekassa pelissä ja porukka pystyi kokonaisuudessaan puolustamaan tiiviimmin. Jalkakynän ollessa pari kertaa jo johdossa, päästiin kuitenkin 2-3 johdossa tauolle. 
Tasainen toinen puolisko jatkui maaleitta kunnes puolessavälissä saatiin ensin 2-4 johto joka muuttui pian 3-4:ään, pelin ratkaisu ja selkärangan katkaisu taisi olla seuraava, meille tullut maali jossa Tero "Lepsu" Lepola viimeisteli päivän kolmannen maalinsa Tonin hienosta poikittaissyötöstä. Jasko pääsi vielä lopussa kaunistelemaan myöskin päivän kolmannellaan ottelun loppunumerot 3-6 taannoin myös meillä jonkun pelin pelanneen Jaakon (mv) pienoisesta virheestä. 

Ekasta pelistä Enon parhaan valinta osui hyvin molemmissa peleissä pelanneelle Tonille (1+1), Pasi V:lle maalissa myös maininta kun noille yläisoisätykityksille ei olisi kukaan voinut mitään. Ekasta pelistä saatiin myös uudet maalintekijät tilastoihin Teron ja Tanelin osuessa kertaalleen.
Toisesta pelistä, jossa onnistujia oli laajemmalla rintamalla, nostettiin ykköseksi Pasi maalissa, mutta alkupelissä onnistunut Pasi J nostetaan myös ylös ekan puoliajan 1+1 tehoillaan. Hyvä peli kaikilta, tilastoista näkee kyllä ketkä muut siellä onnistuivat ...
(No pistetään plussaa myös Karrin kolmelle syötölle jälkimmäisessä pelissä, noista on ilo viimeistellä).

Pari viikkoa ja rapiat niin jatketaan taas tätä mielenkiintoista sarjaa, treenivastus Futarit ja uusi tuttavuus NuoPa ovat seuraavaksi vastassa!