Kaksijakoinen turnaus sunnuntaina Raholan aamussa

13.12.2015

Projekti etenee ja hengittää, ja pisteitä on saatu kasaan ainakin minimitavoitteen verran. Edellisen turneen tapaan ekassa tappio ja jälkimmäisessä voitto. Se on toi kunto vissiin:)

Treenivastus Futarit oli selvästi liikkuvampi ja tehokkaampi aamun ensimmäisessä koitoksessa. Omaa hyökkäys- ja syöttöpeliä ei Ballheads saanut luistamaan missään vaiheessa. Toiseen keskinäiseen täytyykin mennä sitten eri meiningillä kun vastus on hyvin tunnettu. Ekasta koitoksesta mainittava seikka kuitenkin on, että tappio saatiin pidettyä siedettävissä lukemissa kun taukotulos 1-3 jäi myös lopputulokseksi.

Toiseen peliin lähdettiin sitten yhtä miestä vähemmällä ja luultavasti harrastesarjan kaikkien aikojen iältään kokeneimmalla ryhmällä. Alakertaa toveittain hoitivat samaan aikaan herrat Eno ja Ana yhteensä 112 v, edellinen onnistui muuten pelissä myös hienosti maalinteossa!
Toinen peli noin muutenkin oli selvästi meille sopivampi kun NuoPan liike oli jäänyt ekaan voittopeliin ja jo alkuun näyttivät vain roiskivan palloja yläkerralle.NuoPa paransi kyllä peliään loppua kohti, mutta Ballheadsin onnistuessa hyvällä prosentilla paikoistaan, niin varsinaista hätää ei ollut missään vaiheessa. Erittäin mukava peli väliin kun pallo saatiin hyvin alhaalta kiertoon ja järkevästi omille. 
Päivän onnistujiksi valittiin ekasta pelistä ainoan maalin tehnyt Karri ja jälkimmäisestä Jasko, mainitaan nyt lisäksi vielä Tero L kolmesta maalistaan ja Enon paluu maalikantaan muutaman vuoden jälkeen.
Tästä on hyvä jatkaa, tosin ryhmään on tarvetta saada muutama vahvistus ensi vuoden puolelle kun poissaoloja on ja tulee olemaan. 

Futsal-puolelta mennään tältä vuodelta sarjapelien osalta tauolle, mutta Pirkkahallin vuorot tietty pyörivät vielä.