Tappiollinen lauantai

4.1.2016

Raholan iltapäivä toi tällä kertaa kaksi tappiota, numerollisesti kohtuulliset sellaiset, mutta kummassakaan ei varsinaisesti hyvään nousuun oillut aineksia

Ekassa pelissä FLFC:n piti olla ennakkoasetelmien mukaan hyvinkin voitettavissa, mutta turnauksessa molemmat pelinsä voittanut porukka oli ilmeisesti saanut vahvistuksia tai sitten pelinsä kuosiin. Ekan puoliajan 5-1 tappioasema kertoi karua kieltä varsinkin alakerran hitaudesta, pienen muutoksen jälkeen ja vastustajan löysätessä saatiin toisella puoliajalla kavennettua ero loppunumeroihin 3-6.
Jälkimmäisessä pelissä PeePeetä vastaan, kun sopivasti nöyränä lähdettiin, näytti peli olevan hieman parempaa, ainakin puolustamisen suhteen, mutta numerollisesti jäätiin taas jälkeen kun toisella jaksolla oltiin jo 0-4 tappiolla (tauko 0-2). Lopussa numeroita saatiin kuitenkin kaunisteltua loppunumeroihin 2-4 kun silloin hieman tiivistettiin pelaavaa porukkaa.

Päivän parhaimpiin kuuluivat tuttuun tyyliin Jasko ja Lepsu maaleillaan, Karri syötöillään ja Pasi V maalissa jälkimmäisestä pelistä. 

Parin viikon päästä su 17.1 jatketaan sarjaa toivottavasti valoisammissa merkeissä, siihen mennessä pitää miettiä miten saadaan nykymateriaalista kaikki irti. Helpommaksi pelit tuskin menevät jatkossakaan...