Värikäs aamu futsalin parissa

17.1.2016

Verkot olivat tötteröllä tämänpäiväisessä turnauksessa. omissa soi, mutta niin soi vieraidenkin verkot...

Edellisen alakanttiin menneen turnauksen jälkeen lähdettiin aamusella hakemaan tärkeitä pisteitä vahvistetulla porukalla. 
Ensimmäinen peli ei jättänyt varmaan ketään kylmäksi kun Kotarit Junnujen kanssa väännettiin tasainen ja melkoisen vaihteleva koitos. Tasaisesta alusta huolimatta vieraat pääsivät jo 0-2 johtoon, mutta Ballheads käänsi kuitenkin taukonumeroiksi selvähkön 5-2 tilanteen. Toisen puoliajan alkuun iski taas luulotauti ja alta puoliväli ekaa kymppiä oltiin pelattu ja tilanne oli jo yht'äkkiä tasan 5-5. Pieni herätys porukalle ja tasaisesti sitten loppu väännettiin, Kotarit menivät vielä kerran (5-6) johtoon, mutta kerrankin lopun onnistumiset toivat tärkeän voiton numeroin 7-6.
Toisen pelin alku oli käänteinen edelliseen, sillä Ballheads hankkiutui 2-0 johtoon, jonka FLFC kuittasi kuitenkin kääntämällä pelin 2-3 numeroihin, taukotulos kuitenkin 3-3 lopulta.
Jälkimmäisellä puoliskolla molemmat tekivät tasatahtiin muutaman maalin ja päädyttiin
loppuvihellyksen jälkeen hieman katkeraan tasapeliin. Maalipaikkoja tuli liukuhihnalta ja kun muutamaa minuuttia ennen loppua johdettiin vielä maalilla, niin hieman jäi kaivelemaan...

Kiitokset kaikille vahvistuksille tärkeästä panoksesta, kuvaavasti Enon valinnat kohdistuivat uusiin kavereihin eli ekasta pelistä Adnan #2:een ja jälkimmäisest'ä pelistä Jukka W:lle propsit vahvasta molempien kenttäpuoliskojen panoksestaan.
Lisäksi päivän hahmoja oli vihdoin mukaan päässyt Timo K, joka pläjäytti kauden pistekeskiarvoksi 2 pojoa per peli aamun 2+2 saldollaan.

Tästä on hyvä jatkaa (juu, ei lopeteta), seuraava turnaus sitten taas kahden viikon kuluttua. Pirkkahallissa käydään Poikain kera sitten aina tiistaisin.

COYB!