Myöhäisturneen satoa sunnuntailta

31.1.2016

Etukäteen tärkeämmäksi arvioitu avauspeli toi hienon viime hetkien voiton, jälkimmäisessä ei sitten tainnut olla paukkuja tasapäiseen taisteluun tuloksena selvä tappio

Sarjatilanteen kannalta Ballheadsille tärkeämpi illan ensimmäinen onnistuttiin kääntämään hienosti maalin tappioasemasta maalin voittoon. Ratkaisuhetkillä onnistumiset tulivat Jaskon hienoilla vapareilla, Jalkakynän maalissa hyvin pelanneen Jaakon ollessa näiden edessä voimaton. Toiselle puoliajalle riitti nyt porukalla hyvin uskoa pelin kääntämiseen ja joukkueelta tämä oli oikein hyvä suoritus kokonaisuudessaan.
Jaskolle luonnollisesti pelin parhaan kunnia, kolme maalia ja ne tärkeimmät lopussa pelin päättyessä lopulta 4-3 Ballheadseille.
Toinen peli oli odotetusti vaikea kun vastassa oli laadukkaaksi tiedetty Corehart, alun nukkumisen jälkeen (kun Ballheads meni 1-0 johtoon) Corehart jauhoi lopulta selvän voiton, toisen puoliajan ruma vaihe eli kolme maalia omiin peräkkäisissä vaihdoissa vei osin uskon omaan peliin, toisaalta myös ensimmäinen tiukka peli varmaan painoi vielä jaloissa. Lopputulema 10-2 kotijoukkueelle, ehkä hieman turhan rumat lukemat kun peli ei täysin onnetonta ollut...
Pasi V maalissa oli riittävästi työllistetty ja valittiin parhaaksi tästä pelistä, näyttävimmästä suorituksesta vastasi taas Lauri Heikkilä täydellisellä vastisvedollaan, jolla näin saatiin taas uusi nimi tilastoihin.  
 
Sarjassa on enää kaksi turnausta jäljellä ja ollaan ns. aikataulussa kunhan pisteitä joka turnauksesta saadaan. Nyt pari viikkoa taukoa ennen Raholan käyntiä. sitten tuleekin pitkä tauko viimeisen turnauksen ollessa vasta 12.3.

Pirkkahallin vuorot on peruttu kahdelta seuraavalta kerralta hallin muun käytön takia, seuraava harjoitus tuolla on siis vasta 16.2. Tässä onkin hyvää aikaa käydä vaikka keskiviikon ja sunnuntain ulkopalloilussa Kaukajärvellä!