Ei pisteitä kauden viimeisestä turnauksesta

13.3.2016

Varmaan säilymiseen harrasteen B-sarjassa tarvittiin yksi voitto, ja kolme pistettä, joita lähdettiin tosissaan hakemaankin. Kahden meitä huonommin sijoittuneen joukkueen pelit herättivät myös suurta mielenkiintoa pitkin päivää.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli meille hankalaksi vastustajaksi tiedetty PeePee, jolle hävittiin ensimmäinen kohtaaminen lukemin 4-2. Hyvin liikkuva ja määrätietoinen porukka aiheutti paljon ongelmia Ballheadsin puolustusalueella, ja rankaisi tehokkaasti jokaisesta virheestä. Meidän peli koostui lähinnä vastahyökkäyksistä ja pitkistä heitoiista, mutta onnistuttiin myös luomaan muutama hyvin rakennettu tilanne. Ballheadsin maaleista vastasi Karri, Adnan O. ja kahdesti Jasko, pelin päättyessä lukemin 8-4. Pelin parhaaksi Eno valitsi Jaskon.

Seurasimme tauolla muiden pelejä, ja saimme tietää, että joukkue säilyy B-sarjassa riippumatta siitä, miten toinen ottelumme päättyy. Tämä tieto ehkä aiheutti sen, ettei yritetty taistella ihan niin kovaa, kuin normaalisti, vaikkakin olisi ollut kiva lopettaa kausi voittoon. Koko kauden ainoan pelin, jossa Ballheads ei ole tehnyt yhtään maalia, Kotarit Juniors voitti lukemin 5-0. Hyviä tilaisuuksia maalintekoon oli montakin, mutta tuntui hieman siltä, ettei mikään onnistu. Läpi kauden maalissa loistanut Pasi, oli Enon valinta viimeisen pelin parhaaksi pelaajaksi.

Kauden alussa asetettu ensisijainen tavoite, eli säilyminen samassa sarjassa, on saavutettu! Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista ja poissaoloista, eikä välillä ollut riittävästi omia pelaajia, jolloin onneksi onnistuimme hankkimaan ulkopuolista apua. Sarja oli erittäin tasainen, laadukas ja kova, eikä saatu yhtäkään pistettä ilmaiseksi, tai helposti. Nyt on edessä pitkä tauko, ennen seuraavia futsal-pelejä, ja katseet kääntyvät jo kohti kesää ja jalkapalloa. Ensi talvena palataan!