Pari peliä ja kokemusta lisää

11.5.2016

Taas on porukka paria peliä viisaampi ja nouseva suuntaus jatkuu. Tulosta tulee tällä janalla jatkaessa varmasti kesän aikana.

Kautta aikain ensimmäinen virallinen ottelu Pollan ykkösen ja kakkosen välillä päättyi selvästi, mutta siedettävästi kakkosen 4-0 voittoon, mutta pelissä oli paljon hyvääkin kun alkupeli saatiin pidettyä oma maali puhtaana. Jonkinlainen väsy kävi kuiternkin puolen tuniin pelin jälkeen ja Polla/2 ratkaisi pelin nopeilla maaleilla tauon ollessa 3-0 heille.
Tässä pelissä vastus pystyikin muuttamaan pelinsä tempoa pelin aikana ja vielä meikäläisistä ei ollut heitä haastamaan kunnolla.
Tänään pelatussa toisessa Ikurin pelissä asetelmat olivat jo etukäteen tasaisemmat kun vastustajan ekojen pelien tuloksia tarkasteli. Harmittavasti pelaajakato iski juuri tähän peliin loukkaantumisten ja sika-Jauhiksen:) pelikiellon myötä.
Hyvin jaksettiin kuitenkin taistella pisteistä loppuun asti yhdellä nelivitosista tulleella vaihtomiehellä (kun muutenkin oli keski-iältään selvästi vanhempi rosteri kehissä). Taisi 9/12 tms pelata tänään täyden ysikymppisen ja kuitenkin loppuun asti haettiin tasuria hyvällä tsempillä. Tästä otetaan hyvät asiat mukaan seuraaviin peleihin, niin hyvä tulee!

Molemmista em- peleistä raati valitsi Pasin maalissa esityksiltään parhaaksi, jälkimmäisessä varsinkin löytyi muitakin kunnostautuneita. Pikkuhiljaa kohti pisteitä, onhan se varma!