Kovimmat vastukset takana, pilkahdus paremmasta

27.5.2016

 

Edellisen APA pelin tasaisen ja hurjan taistelun jälkeen vastaan asettui ennakkoon taas vahvempi joukkue FC Trompi joka näyttikin Pollalle heti kaapin paikan. Lukemat 7-0 tulos ja nolla maalintekopaikkaa meille kertoo kaiken tarvittavan pelistä. Oma peli on edelleen hakusessa, mutta kyllä Pollan peli tästä paranee vielä kun saadaan pelejä alle ja enemmän porukkaa peleihin. Otetaan nämä pelit hyvänä treeninä.


ACE peli alkoikin sitten oikein reippaalla vauhdilla ja puolustettiin upeasti ensimmäiset 20 min, vaikka vastustaja pitikin palloa suurimman osan ajasta niin paikoille se ei päässyt ollenkaan sekä menetti palloja suht. helposti. Pari merkkausvirhettä tuli noin puolen tunnin pelin jälkeen ja ACE karkasi nopeasti 3-0 johtoon, tämän jälkeen puolustaminen joukkueena lopahti ja lopputulos 0-10 oli valitettavan ansaittu. Pelien parhaaksi valittiin Pasi V. joka taisteli hienosti maalissa loppuun saakka tuloksesta huolimatta.


Nyt oli puolustuksellisesti Pollan paras pelin alku tällä kaudella, jokainen osallistui ja auttoi kaveria tarvittaessa. Tuota puolustuspeliä kun jatketaan koko 90 min, niin olemme jokaiselle joukkueelle ikävä vastus ja vielä kun saamme vastahyökkäyspelin järkeväksi niin päästään maalipaikoillekin. Turha hätäily nyt vain pois ja pelataan palloa nopeasti laitojen kautta niin saadaan painetta vastustajan päätyyn myös. Maanantaina 30.5. otetaan sitten kauden avauspisteet HaPa:lta!

Jauhis