Close but no cigar…

13.6.2016

Viime vuosien kova kilpakumppani HaPa asettui vastaamme 30.5. Ahvenisjärvellä. Ennakkoasetelmat aiempien vuosien kohtaamisista lupailivat tasaista ja kovaa taistelua.

Pollan päätti viimein tehdä taktiikkamuutoksen joka osoittautuikin toimivaksi. Lähdettiin järkevästi pelaamaan puolustuksen kautta, eikä höntyilty turhaan pitkin poikin kenttää. Tämä tyrehdytti täysin vastustajan hyökkäyspelin joka ei saanut ainuttakaan laadukasta maalintekopaikkaa ensimmäisellä puoliskolla. Me taas pelasimme rauhassa palloa pitäen kun se omille voitettiin, maalipaikat jäivät aluksi vähäisiksi myös meillä.

Valitettavasti tällä kertaa Pollalla ei ollut kuin yksi vaihtomies, joten aktiivinen puolustus ja vastahyökkäyspeli kulutti meidät loppuun. Noin tunnin kohdalla vastustajan kärkipelaaja pääsi nokikkain maalivahdin kanssa keskikentän helpohkon pallon menetyksen ja puolustajien sekoilun ansiosta ja tilanne oli 1-0. Tästä ei silti lannistuttu vaan väsymyksestä huolimatta Polla onnistui luomaan muutaman hyvän maalintekopaikan ja maalikin oli todella lähellä. Aapo kolautti pallon tolppaan mutta sitä lähemmäksi ei tällä kertaa päästy. Raivokkaasti tasoitusta haettuamme vastustajan yksinäinen kärki voitti pitkän purkupallon päätteeksi kaksinkamppailun ja pääsi tuikkaamaan illan toisensa.

Turha jossitella mutta pari kolme vaihtomiestä lisää niin tulos olisi ollut tod.näk. toinen. Loistavaa taistelua ja joukkuepeliä koko porukalta. Tästä on hyvä jatkaa!

- Jauhis