Ei pompi ei

13.6.2016

Edellisen pelin loistava suoritus joukkueena lupaili hyvää tulosta iltapäivälle Ikurissa...

El Locos Flamingos (tai jotain???) hiippaili Ikuriin Pollaa vastaan. Polla aloitti pelin oikein reippaasti hyökäten ja järkevästi puolustaen. Tilanteita saatiin vastustajan maalille jatkuvasti mutta pallo ei löytänyt vielä maaliin saakka. Vastustaja taas luotti kärkiensä juoksuvoimaan heittäen jatkuvasti pitkiä juoksupalloja pystyyn, pienen puolustuksen sekaannuksen myötä noin 20 min pelin jälkeen kärkimies pääsi toppareilta karkuun ja sijoitti vastustamattomasti pallon ohi maalissa taisteelleen Tonin.

Parikymmentä minuuttia myöhemmin vastustajan saadessa (taas) kulman, allekirjoittaneen silmään lensi lokki tai jokin muu kookas vesilintu joka häiritsi sen verran että pallo valitettavasti meni puskun jälkeen omaan maaliin. :) Tulos siis 0-2 kellon näyttäessä 38 min. Juuri ennen taukoa Polla sai viimein kauan kaivatun kavennusmaalin hienon yhteispelin jälkeen Anssi heitti pallon matalana maalille josta keskikentän laidalla tänään porhaltanut Pasi Varho viimeisteli upeasti pallon ohi vieraiden maalivahdin.

Tauolle mentiin siis 1-2 tilanteessa  ja itse olin varma että tästä noustaan jos vain samaan tapaan jatketaan. Toisin kuitenkin kävi, tällä kertaa tuntui että palloa ei saatu sitten millään sisään vaikka paikkoja oli enemmän kuin runsaasti, vastustajan taas saaden puoli-ilmaisia paikkoja pallon pomppiessa heille joista sitten heidän nro 11 viimeisteli varmasti tehden tänään 4 maalia. Tulos 1-6 ei kuvaa pelin tapahtumia ollenkaan, tämä peli oli voitettavissa mutta vielä ei natsannut, ehkä lähdimme toisella puoliskolla liikaa pelaamaan nopeita hyökkäyksiä kun olisi pitänyt ottaa rauhassa ja pitää palloa vastustajan väsyessä, jonka myötä ne "premium paikat"olisi viimein tulleet.

Pelin parhaan pelaajan maininnan sai tänään Pasi V. Maali oli Pasille Polla -uransa ensimmäinen ja komea olikin. Onnittelut! Sovitaanko että seuraavaan ei mene 16 vuotta? :)

 

- Jauhis