Kesäkausi pulkkaan Ikurissa, piirin pisin? yhtäjaksoinen osalllistumisputki ilman nimenmuutoksia ja yhtiöitä jatkuu...

20.9.2016

Kohtuu hyvillä suorituksilla sarja loppuun, joku noista lopuista kolmesta olisi vielä voitu voittaa hyvällä esityksellä, mutta hiukan jo painoi vähillä miehillä tsemppaaminen. Isot pisteet näille n. 9 hepulle, jotka olivat aina paikalla noissa viimeisissä peleissä.

Kauden alussa kun oli vähän pelko persiissä, että tähänkö tämä pitkä putki sarjaan osallistumisissa katkeaa, niin lopulta kiitos seisoi:)
Rinki oli ainakin 4-5 päätä pienempi kuin yleensä, ja se kyllä näkyi varsinkin loppukaudesta. Näytti vähän, että osalle alussa mukana olleille alkukauden tukkaan ottaminen oli liikaa ja loppukaudesta ei näköhavaintoja juuri ollut.

Luultavasti juuri siksi, sarjan viimeisissä peleissä, se ryhmä joka oli aktiivisesti mukana, pelasi niin hyvin kuin pystyi ja yhtenäisemmin kuin isommalla väkimäärällä alkukaudesta.

Kiitokset kaikille mukana olleille kaudesta, jatkoa seuraa. Viikon päästä lau(v)antaina mennään Kauppiin ja saunomaan kautta loppuun. Samalla mietitään syntyjä syviä tai matalia sekä tulevaa talvikautta.


A