Tasaista vääntöä Raholassa

18.12.2016

Toinen turnaus Raholassa toi jälleen kaksi tappiota, mutta peli-ilme oli kuitenkin paljon parempi kuin avausviikonloppuna.

Molemmista peleistä voi antaa koko porukalle hyvän arvosanan, jälkimmäisessä pelissä tappio oli helpompi sietää, kun omilla puolustusvirheillä aiheutettiin ratkaisumaalit, mutta enbsimmäisestä pelistä olisi voinut hyvinkin ansaitusti tulla kaikki 3 pistettä Ballheadsille. Toisen puoliajan musta minuutti käänsi kuitenkin johdon lopulta tappioksi. Pelin jälkeen huomasi kuinka porukkaa harmitti käsistä päästetty peli.
Hyökkäyspeliä ja paikkoja nähtiin ihan riittävästi maalien tekoon, samoin syöttöpeli toimi hyvinn välillä, muutamaa turhaa "hermoroisroiskinta" lukuunottamatta.

Reipasta eteenpäinmenoa kuitenkin nähtävissä ja kunhan puolustus tilkitään vielä paremmin, niin pisteiden tuloa ei voi estää...

PasiV:lle myönnettiin parhaan pelaajan maininta molemmista peleistä, tänään avaukset tippuivat hyvin ylhäälle ja torjuntoja riitti kivasti.
Jukka W hyvällä liikkeellään ja parilla maalillaan on myöskin mainitsemisen arvoinen, pyyhkeitä ei tule kenellekään tästä turneesta, tehtiin se mihin kyettiin tällä rosterilla.
 

Nyt sitten muutama viikko tiistain Pirkkahallivuoroja ja sitten jatketaan taas pisteiden metsästystä tammikuussa. 

Hyvät joulut ja uudet vuodet Pollan ja Ballheadsin ukoille!