Väkeä ku pipoo Raholan peleissä lauantai-aamupäivällä

14.1.2017

Tuska kasvaa Ballheadseilla kun nyt on pelattu neljä kohtuullisen hyvää peliä peräkkäin, mutta palkintoa aherruksesta ei vain kuulu:(

Aamupäivän ensimmäiseen peliin saatiin kasaan koko ryhmä! Melko harvinaista ellei jopa ainutlaatuista, mutta toiseen peliin jo mentiin kahta vähemmällä.

Kummatkin pelit (2-4 ja 3-4) voi kuitata lyhyesti niin, että taas molemmissa meillä oli saumamme, mutta ehkä jonkinlainen raivo yrittää kunnolla on nyt vain kateissa kun melkoisessa alamäessä mennään. Uskoa omaan tekemiseen sekä kollektiivisesti, että yksilötasolla siis tarvitaan! (Sitä myöten sitten paranee myös tekemisen laatu.)

Tällä kaudella ei olla löydetty konsteja saada peli luonnollisesti kulkemaan, vaikka harjoitukseen on ollut varsin hyvin aikaa, tuskin kaikilla tämän sarjan porukoilla on yhtä säännöllistä ja hyvää mahdollisuutta harjoitteluun. Laadustako se on kysymys vai mistä?

Tänään pelien parhaiksi valittiin Toni ekasta pelistä (tänään 2+0) ja Jasko toisesta (päivän saldo sama 2+0), suoritus joukkueelta syöttöharhoista ja hosumisesta huolimatta melko kelvollinen, kulmapotkujen toteutuksesta tosin voi antaa kouluarvosanan 4.

Pisteiden metsästys jatkuu parin viikon päästä sunnuntaina jolloin jostain syystä päästään heti koittamaan revanssia Gotham Cityä vastaan, toinen vastus tuolloin on hyvin sarjan aloittanut FC Jalkakynä.