Kaksi rutiinivoittoa helmikuun ainoasta turnauksesta

11.2.2017

Ensin kaatuivat Bambit numeroin 4-0 (1-0), ja toisessa pelissä AC Kohmelo 7-3 (2-1).

Ennen tämänpäiväistä turnausta on ollut paljon huolia siitä, saadaanko tarpeeksi porukkaa paikalle. Onneksi saatiin riittävästi täsmävahvistuksia, kun tänään hyvin pelanneet Otso, Juha, Ville ja Antti tulivat auttamaan joukkuetta! Suurkiitokset tästä heistä jokaiselle!

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettuivat pelottavalla nimellä operoivat Bambit, joita vastaan ei ollut tänään missään vaiheessa mitään hätää. Joukkueemme pelasi hyvin sekä puolustuksessa, että hyökkäyksessä, ja peli oli koko ajan hallussa. Harmittamaan jäi kauden ensimmäinen peli Bambeja vastaan, jolloin hävittiin meidän liian pienestä pelaajamäärästä johtuen. Onneksi tällä kertaa ei ollut samaa ongelmaa! Loukkaantumisen vuoksi tänään katsomossa olleen Enon perinteinen pelin parhaan pelaajan palkinto meni kaksi maalia tehneelle Jaskolle.

Revanssia haettiin myös AC Kohmeloa vastaan, jolle hävittiin ensimmäinen peli samojen ongelmien takia, kuin Bambienkin kohdalla. Tällä kertaa vastustaja onnistui tekemään 3 maalia, mutta se ei riittänyt alkuunkaan, sillä Enon 5P:n ansaitusti saanut Karri teki yksin yhtä monta! Koko joukkue pelasi hyvin, eikä meillä tässäkään pelissä ollut sen suurempia ongelmia. Kuuden pisteen turnaus on takana, ja nyt on peräti kuukauden verran taukoa, ennen seuraavia pelejä. Jatketaan silloin samaan malliin, ja toivotaan, että poissaolijoita on huomattavasti vähemmän!