Pallo oli pyöreä pyhäpäivän peleissä

12.3.2017

Kauden ehkä parhaalla joukkuesuorituksella tähän asti Ballheads otti neljä pistettä ja lähtee viimeiseen turnaukseen putoamisviivan yläpuolella.

Ballheadsin joukkue aloitti turnauksen vahvasti sarjan kakkosena olevaa PeePee:tä vastaan Jauhiksen(!) maalilla. Rohkeasti noussut Pasi sai kuljettaa pallon vapaasti maalialueelle ja pisti pelivälineen tylysti kärkkärillä tyhjään etukulmaan. Pelaaminen jatkoi tämän harvinaisen juhlahetken jälkeen rauhallisena ja 2-0 johtokin irtosi, kun yllättävän hätäisesti pelaavaa vastustajaa pakotettiin ohjaamaan pallo omaan maaliin. Kaikki näytti jo oikein hyvältä, mutta PeePee löysi sittenkin mukaan peliin, kun Ballheadsin puolustuksessa tapahtui ensimmäiset virheet. Pian lukemat olivat 2:2 ja vaikka Jukka vei onnistuneen riiston jälkeen pallon tahdon voimalla maaliviivan yli ja näin Ballheadsit taas johtoon, niin lopputulokseksi jäi yksi piste, kun vastustajan loppukiriä ei pystytty handlaamaan riittävän kylmäpäisesti. Molemmat Pasit joutuivat lopulta pelastamaan tämän yhdenkin pisteen – 3:3-tasuri oli ehkä lopulta molemmin puolin ansaittu, mutta kahden maalin johdon jälkeen silti pieni pettymys. Parhaaksi pelaajaksi Eno valitsi aiemmin jo kahdesti mainitun Jauhiksen, joka puolusti ja jopa hyökkäsi tänään mallikkaasti.

Seuraavaan peliin mentiin tietenkin voittoa hakemaan – tieto että sarjataulukossa ennen turnausta takanamme olevien Bambien päivän saldo oli noussut neljään pisteeseen antoi vielä lisää syytä pelata täysillä. Vastassa oli Dynamo ja Ballheadsin riveihin tuli sopivasti venäläinen vahvistus, kun Niki oli saapunut Raholaan. Ballheadsin peli oli alusta lähtien vahva ja kaikki juoksivat ja puolustivat voimakkaasti. Hieman kesti, ennen kuin hyvää peliä palkittiin, mutta toisella puoliajalla sitten Jasko, joka oli selkeästi kerännyt llian vähän pisteitä ekasta pelistä, tekikin johtomaalit 1:0 ja 2:0. Vastustaja yritti nyt voimalla päästä Ballheadsin puolustuksen läpi ja onnistui siinä lopulta ja kavensi maalieron – Déjà-vu:sta onneksi säilyttiin jatkamalla omaa peliä samalla tavalla. Toni otti hienosti vastustajan kovimman kärkimiehen pois pelistä sitkeällä miesvarjonnalla ja hetki ennen loppua saatiin lukematkin vastaamaan vielä enemmän pelin kulkua, kun Jaskoa kaadettiin rangaistusalueella ja mies itse veti siitä seuranneen rankkarin tyylikkäästi maaliin. Pasi V. maalissa sai kunniamaininnan ja olikin tärkeä osa peliä torjunnoillaan ja erittäin hyvillä heitoillaan. Toisen pelin parhaaksi pelaajaksi Eno valitsi tietenkin kolme maalia tehneen Jaskon, mutta kaikki Ballheadsin pelaajat saivat tänään olla tyytyväisiä omaan suoritukseen. Hyvä jätkät!

Samalla asenteella mennään päätösturnaukseen parin viikon päästä. Ihme, jos ei pisteitä silloin tulisi!

(Rap by Timo K)