FC Polla – FC Rellu 15.5.2018 – Ahvenisjärvi 2

20.5.2018

Pollan kauden ensimmäinen peli potkaistiin käyntiin Hervannassa Ahvenisjärven kentällä ja vastaan asettui jälleen tuttu joukkue viimekaudelta, eli FC Rellu.

Tasaista vääntöä on aina ollut heidän kanssaan ja niinhän tämäkin kausi lähti liikenteeseen. Jo alusta oli selvää että kauden ensimmäinen peli jännitti monia ja pallo polttikin jaloissa ja syötöt lähtivät minne sattuivat.  Mutta  jo kuuden minuutin kohdalla Adnanin ja Jaskon yhteystyö tuotti hedelmää kun Jasko pääsi puolittain läpiajoon ja tsippasi nätisti Pollan 1-0 johtoon.

Mutta mitä pitemmälle peli eteni, sitä enemmän Rellu sai peliä haltuunsa ja ainoastaan uuden tulokkaan Mikko Iivosen johtama puolustus piti tilanteen jotenkin hallinaassa. Vääjäämätön tapahtui kuitenkin jo 15 minuutin kohdalla kun Tonin avauksen väliin päässyt Rellulainen pääsi tykittämään kovan vedon alanurkkaan ja tilanne oli 1-1. Tämä säilyi aina puoliajalle saakka, vaikka Mikko loukkasi takareitensä ja Pollan rivit harvenivat harmittavasti jälleen yhdellä.

Polla taisteli aina 56 minuutin kohdalle mutta jatkuvan prässin alla pelaaminen lopulta kostautui ja Rellu pääsi tuikkaamaan 1-2 johdon.  Toki Pollan uudet miehet pääsivät yhä enemmän peliin mukaan ja ajoittain saimme hyviä hyökkäyksiä aikaiseksi mutta tuloksetta. Takaa-ajajan asema on aina petollinen ja niinhän siinä kävi että vihulainen pääsi vielä viimeisellä kympillä tuikkaamaan kaksi maalia ja lopputulos 1-4 oli selviö. Pollalaisilta loppui yksinkertaisesti jalat alta. Tämä oli kuitenkin kauden ensimmäinen peli ja syötöt ja ajoitukset hakivat vielä uomiaan, mutta nähtävissä oli jo pelin sisällä uusien kombojen löytymistä joten seuraavassa koitoksessa varmasti pystymme parempaan kun kesäkunto vain kasvaa.