Kauden ensimmäinen voitto - Jaskolle 400 maalia Polla-paidassa

6.6.2018

Tänään otettiin kauden ensimmäinen voitto, kun FC HaPa kaatui Ahvenisjärven kentällä lukemin 3-0. Ensimmäisellä puoliajalla Polla pelasi paremmin ja loi paikkoja, mutta epäonnistuneet vedot ja HaPan maalivahdin torjunnat pitivät numerot nollassa. Vastustaja sai myös yrittää rankkarista kerran, mutta veto meni onneksi maalin yli.

Toisella puoliajalla jatkettiin samaan tapaan, ja hyvä peli palkittiinkin nopeasti. Jasko oli maalin edessä ohittanut jo kolme puolustajaa, jonka jälkeen lähti kova veto maalia kohti, mutta HaPan maalivahti onnistui torjumaan eteensä. Nopein irtopallossa oli ensimmäistä peliään Pollan paidassa pelannut Arska, joka onnistui pistämään pallon maaliin.

HaPa yritti pelata hieman paremmin tämän jälkeen, mutta Pollan puolustus oli tänään rautaa! Myös maalissamme dominoinut Toni oli todella varma, eikä meillä mitään todellista hätää ollut. Polla jatkoi paikkojen luomista, ja pian Jasko rikottiin rangaistusalueen sisällä, josta seurasi rangaistuspotku. Jasko pisti sen itse varmasti sisään, ja peli oli jo 2-0. Adnanilla ja Arskalla oli myös muutama hyvä paikka, sillä peliä rakennettiin hyvin ja syötöt löysi usein perille.

Lopullisen niitin iski Jasko, Arskan tarkan läpisyötön jälkeen, ja kauden ensimmäinen voitto oli tosiasia! Koko joukkue pelasi tänään hyvin! Palloissa oltiin kiinni heti, eikä vastustajalla ollut hirveästi aikaa ja tilaa miettiä. Syöttöpeli kulki hienosti, vaaratilanteet purettiin tehokkaasti, varsinkin Vesan ja Jauhiksen toimesta. Tästä on hyvä jatkaa!

Enon pinnat sai kuitenkin Jasko, joka kahden maalinsa myötä sai täyteen kunnioitettavat 400 Pollalle tehtyä maalia virallisissa (sarja, cup, futsal) otteluissa. Käsittämätön määrä, ja osoittaa myöskin lojaliteetin Pallopäitä kohtaan, vaikka ottajia olisi taatusti muuallakin ja kovemmissa porukoissa. RESPECT. Veikkaan, ettei tahti tästä ainakaan hiljene lähiaikoina.

(viimeinen kappale lainattu 25.4.2014 kirjoitetusta uutisesta, ainoastaan yhden numeron korjauksella) :)