Uutisia

Kaukajärven kentällä nähtiin kiihkeä kamppailu kahden tasaväkisen joukkueen välillä. Pollan tappion kannalta ratkaisevaksi tekijäksi nousi vastustajan parempi juoksuvoima, varsinkin toisella puoliajalla.
Tiistain pimenevässä illassa vastaan asettui IkU2, jonka Polla kohtasi jo aikaisemmin menestyksekkäästi 0-2 voitolla Kilvakkalan perunapellolla. Messukylän samettinen tekonurmi sopikin paremmin pallopäille, sillä vastustajalle ei paljoa armoa annettu.
Rellu vei kauden ensimmäisen kohtaamisen numeroin 4-0, mutta tänään Polla sai maukkaan revanssin! Edellisestä kolmesta pelistä on näin ollen nyt kerätty 4 pistettä.
Voitosta voittoon? (27.5.2017)
23.5. Polla oli saapunut Messukylän tummenevaan iltaan voitto alla ja itsetunto oli oletettavasti astetta korkeammalla kuin aikaisemmin. Vastaan asettui suuren ja mahtavan Ilveksen nelosjoukkue joka koostui isoista ja vahvoista jääkiekon pelaajista, mutta tämä ei Pollaa pelottanut...
Pollan kesä alkoi (20.5.2017)
Parin tappion jälkeen Polla pääsi viimein avaamaan kauden pistepottinsa...
Paranemaan päin (25.4.2017)
Kauden ensimmäinen kotipeli pelattiin kylmänä maanantai-iltana Ikurissa...
Kausi avattu! (24.4.2017)
Kauteen lähdettiin tänä vuonna sankoin joukoin.
Kauden ehkä parhaalla joukkuesuorituksella tähän asti Ballheads otti neljä pistettä ja lähtee viimeiseen turnaukseen putoamisviivan yläpuolella.
Ensin kaatuivat Bambit numeroin 4-0 (1-0), ja toisessa pelissä AC Kohmelo 7-3 (2-1).
Pisteen makuun hyvällä nousulla jälkimmäisessä pelissä ja ekassa annettiin reilu vastus sarjajohtajalle, siinä tämän päivän saldo.
Tuska kasvaa Ballheadseilla kun nyt on pelattu neljä kohtuullisen hyvää peliä peräkkäin, mutta palkintoa aherruksesta ei vain kuulu:(
Toinen turnaus Raholassa toi jälleen kaksi tappiota, mutta peli-ilme oli kuitenkin paljon parempi kuin avausviikonloppuna.
Rosterin niukkudesta johtuen eilinen turnaus sujui mollivoittoisesti, tuloksena kaksi selvää tappiota.
Vihdoin viimein tuli mukava tieto, että päästään Pirkkahalliin tänäkin talvena
Hiljakseen siirrytään talvikauteen ja futsal-touhuun. Ballheads lähtee tavoittelemaan taas kerran paikkaa A-uringossa.